Klub aktiviteter

 

For en stor håndfuld af SAAB-Klubbens medlemmer, er deltagelsen ved de årlige træf en af de afgørende elementer i medlemskabet.

Her mødes interesse og fællesskab i afslappede rammer. Klubtræf byder på aktiviteter for hele familien, og det er altid nogle meget hyggelige weekender hvor gamle såvel som de aller yngste nyder tiden sammen. 

Herudover tilbyder klubben også en række andre aktiviteter, som f.eks. garagetræf og mindre en-dags workshops.

 

 

 

 

Hvert type træf har sit særpræg og den brede vifte af forskellige typer træf betyder at der er noget for enhver smag. Ligegyldigt om det er lysten til det oplevelsesrige roadtrip - eller om det er behovet for at møde ligesinde entusiaster, over en kop kaffe og en garage fuld af guld, så kan det findes her i klubben.

I SAAB-Klubben afholdes der årligt både forårstræf, sommertræf og efterårstræf. Derudover er der mindre lokale arrangementer og store internationale træf. 

 

 

Der kan findes en oversigt over klubbens udbud af forskellige aktiviteter i vores aktivitetskalender og ellers er du velkommen til at tage et kik i vores galleri. Her finder du udklip fra tidligere træf og aktiviteter. Hvis du er nysgerrig, og kunne tænke dig selv at få syn for sagen er du meget velkommen til at kontakte klubbens bestyrelse og høre nærmere.

Kontakt informationer kan findes her.