Referat, resumé og vedtægter

På denne side vil du i fremtiden kunne få et mere indgående indblik i klubbens bestyrelsesarbejde, i kraft af små resumeer og referater - eller links til tidligere bestyrelsesmateriale.

Derudover er det også her på siden at du finder klubbens præsentationsfolder til fri download, samt klubbens nye vedtægter.

 

Hvis du har rettelser eller tilføjelser til referaterne er du meget velkommen til at kontakte undertegnede på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

  • Klubbens præsentationsfolder - til uddeling - kan downloades her 

(layout; liggende A4 - 1. side: bagside/forside, 2. side: midtersider)

  • Klubbens vedtægter kan downloades her.
  • Klubbens tidligere arbejde, som to seperate klubber, kan du få et indblik i her.

 

 


 

Resume fra årets første bestyrelsesmøde

Søndag d. 22/1 2017, afholdte vi årets første bestyrelsesmøde. Tilstede var næsten hele bestyrelsen, afbud fra sekretær Dennis Rasmussen. Desuden var webmaster Søren K. Pedersen også til stede

Kort opsummeret stod der; hjemmeside/PR, klub aktiviteter og klubblad, til drøftelse på dagsordenen (… og selvfølgelig en række andre mindre interessante ting, som f.eks. eventuelt).

Vi mødtes kl. 10 søndag formiddag, hos bestyrelsesmedlem Carsten Olsen i Sabro

Overordnet set planlægger vi at blive mere synlige i fremtiden, og være til stede på relevante messer. Hvis du har forslag så sig endelig til.

Vi vil så gerne have jer med, og det er vigtigt for os at vi har jeres støtte. Så hvis I ligger inde med nogle spændende forslag til forbedringer, ligegyldigt retningen (ja, det er selvfølgelig en fordel hvis det er i en god retning ikk’). Eller ganske enkelt bare spørgsmål, spørgsmål til hvad som helst og hvem som helst, så sig endelig til, råb højt, ring eller skriv. Kontakt informationer kan findes i bladet såvel som her på hjemmesiden..